19 февруари, 2009

my baby got a secret: A=35(B+3C)/D


Учени от токийския Университет по феминология откриха формула, по която според тях големината на мъжкия пенис може да бъде изчислена по външни признаци, пише БГНЕС. За целта трябва да знаят номерът на обувките, дължината на носа и теглото.

С тези данни по формулата A=35(B+3C)/D, където А е дължината на пениса, B – номерът на обувките, C – дължината на носа (в метри!!!), D – теглото, истината излиза наяве. Според учените формулата е извънредно полезна за млади момичета, които възнамеряват да встъпят в брак, но не са правили секс досега с избраника си.

-------
както е казал Армстронг след като стъпил на Луната, според един стар виц - Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството, айде сега да ви видя госпожа Смит...

3 коментара:

dezita каза...

Hvanahme gi!!! I posle zashto genite ne mojeli da parkirat - kato gi lugat postoianno kolko sa 16sm :))))))

Unknown каза...

Ти въобще осъзнаващ ли след твоя пост колко мъже са извадили линийките и са застанали във възможно най-умопомратичелна идиотска поза, опитвайки се да си измерят носа!! :D ... Щото нали, всичките другите размери си ги знаем... само носа не си знаем колко е дълъг... :)

Хич не е лесно!

(При мен не излезе сметката, това значи ли, че съм дефектен?)

mayarina каза...

осъзнавам, разбира се - нали това беше целта... у нас се извадиха 3 линийки - метална, дървена и пластмасова - питаш ли ме каква забава падна :)
и у нас не излезе, и в няколко други къщи... така че не си дефектен или ако си - не си само ти :))))) но ако се смята дължината на носа в метри - наистина излиза близък до реалния резултат :D
абе в крайна сметка - нали си се забавлявал - това е достатъчно!