01 април, 2009

Първоаприлско – за циците и хората... или момичешка равносметка 3


В деня на лъжата, след един куп комплименти къде откровенни, къде по– прикрити ми мина през главата големия въпрос - жена която се радва на комплимент, че е умна - грозна ли е или тъпа?

обикновено красивите жени знаят, че са красиви, но имат съмнения,  че са умни...

умните жени пък се съмняват, че са красиви, точно защото са умни...

умен ли трябва да си или красив, за да се радваш, на комплимент за качествата на ума ти...

или както в онзи виц за жабата – аз сега да се разчекна ли?

Защо доказано умните мъже твърдят, че се интерисуват от умни жени, след като могат да имат всяка красива такава?

И ако твърдението, че жената не е само чифт хубави цици е вярно, то тогава какъв е процента на жени, с хубави цици, които не са просто чифт хубави цици?

Пак онези умните мъже твърдят, че са много малко... тогава, да приемаме ли комплименти за качествата на ума ни, дори да знаем, че циците ни са хубави?

В деня на лъжата, пък и във всеки друг ден, жените трябва да приемат комплименти и други позитиви, особено от умни мъже, защото в крайна сметка, сексът се крие в мозъка, нищо, че го активират хубавите цици!

4 коментара:

vepaks каза...

абсолютно точно казано!

Наскоро се издъних като Джоуи от "Приятели" (издънка тип закопаване)

учтиво попитах жена в театъра, на средна възраст 50-55 годишна, дали ще е възможно да се премести с едно място, за да може ние младите да сме заедно един до друг....(и се почна)...не че вие сте възрастна....така де млада сте...на средна възраст....но сте прекрасна....като гледам сте и умна щом ми се усмихвате така на моята издънка

-Вие младите сте много чаровни когато започнете да говорите с нас по...опитнете в живота. Благодаря за комплимента макар и казан по-странен начин.

-Благодаря... (и зачервен си седнах)

mayarina каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
mayarina каза...

по-възрастните /така де младите... на средна възраст, но пък прекрасни/ са много слконни да се позабавляват с такива комплименти от висотата на своята мъдрост ...

гледай и аз какви глупости говоря :)))

и все пак Джоуи си остава моя любимец...

vepaks каза...

хаха да той е велик!